И ПОСЛЕДЕН ДА СИ

Published on 06/21,2020

И последен да си

не би ти се дала

и последен да си

не би била твоја

и кога би била 

би била со резерва

оти и последен да си

секогаш би бил туѓ 

и никогаш на една жена 

Не би припаѓал ти 

и никогаш една жена

тебе не би ти била доволна


Comments

  1. 07/08,2020 | 23:31

    Monogamija kao izgubljena iluzija coveka, poligamija ... o tome znaju najvise zene nocnog zivota.

Leave a Reply

Додај коментар

Запамти ме