Јас и ти

Published on 01/05,2020

Јас и ти совршено се разбираме Со поглед Со молк Со насмевка Јас и ти совршено се разбираме Со збор Со кавга Со шамар Јас и ти совршено се разбираме Со солзи Со плач Со лелек Јас и ти совршено се разбираме Со бакнеж најчесто Со допир најмногу Со љубов бескрајно


Comments

Leave a Reply

Додај коментар

Запамти ме